Reglament

REGLAMENT


El 12 de març de 2017, es celebrarà la 5a. Cursa de la "Nòria".

La participació a la cursa és oberta a tothom, major de 14 anys, que accepti tant la distància com el present reglament.

La sortida i l'arribada serà en el Parc de la "Nòria", s'iniciarà a les 10:00h i es tancarà a les 12:00h.

El recorregut de 10 km és de 10.200 metres aprox. 70% d'asfalt i un 30% de terra. Hi haurà un avituallament en el km 5,8 i contenidors per llançar les ampolles d'aigua.


El recorregut de 5 Km és de 5.400 metres aprox., 70% d'asfalt i un 30% de terra.

Hi haurà zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba. L'organització no es farà responsable dels objectes que hi dipositin els participants.

El preu de la inscripció general serà de 14€ fins el divendres 10 de març o quan s'arribi a 250 inscrits. S'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa si encara hi ha dorsals.

Juntament amb el dorsal s'entregarà una bossa amb obsequis.

L'entrega de dorsals als participants serà el mateix dia de la cursa entre les 8:15 i 9:30 h en el Parc de la "Nòria". L'organitzador pot demanar DNI o document substitutiu si ho considera oportú.


El cronometratge d'arribada serà mitjançant Iter5, els corredors que no tinguin xip groc en rebran un de lloguer amb el dorsal, que han de retornar al finalitzar la cursa. Durant la cursa hauran de córrer amb el xip al peu.

En la cursa de 10 km hi haurà trofeu als 3 primers homes i dones de la classificació general i als 3 primers/es de cada categoria no acumulatius.

Les categories seran les següents:


-F1/M1: Nascuts fins al 1976

-F2/M2: Nascuts entre el 1977 i 1992
-F3/M3: Nascuts entre el 1993 i 2002

En la cursa de 5 Km hi haurà trofeus per als 3 primers homes i dones de la classificació general.

Prova puntuable per la Lliga Ponent.


Tots els participants rebran en acabar la cursa: esmorzar i beguda.

Un euro de cada inscripció a la Cursa es destinarà a una causa solidaria, enguany a l'Associació l'Estel.

L'organització no es fa responsable dels danys tant morals com materials, que puguin sofrir els participants o els espectadors durant la cursa.


El corredor autoritza que pugui aparèixer imatges publicades a la web de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.


L'organització no assumirà cap responsabilitat si la cursa es suspèn o aplaça per causes de força major. Tot allò imprevist en el reglament, serà resolt pel comitè organitzador.


La inscripció implica el coneixement i acceptació del present reglament.